• Lorem ipsum
Sizeguide

Top I Won't Let Go

€14,95

Welkom terug in de esthetische wereld van de Grieken en Romeinen. Waan je even terug in het door olijfbomen begroeide landschap van het Romeinse rijk en laat je aanbidden door Goden als Zeus en Jupiter. Met lichamen die uit steen gehouwen lijken en zoals je ze alleen nog maar in je geschiedenisboeken hebt gezien. Zie je het al een beetje voor je? Mooi. Bedenk ook nog eens dat je in de warme zon zit, met schalen vol druiven, tsaziki en pitabroodjes met gyros om je heen. Jazeker, in deze dagdroom hoort ook een vleugje eten.

Haal dit bovenstaande gevoel iedere dag in huis met top I Won't Let Go in je garderobe. Deze Griekse schone met watervalhals doet ons denken aan de gele draperiën die Godinnen ten tijde van het Griekse en Romeinse Rijk droegen.

Deze top is geel en heeft lange strakke mouwen. De watervalhals zorgt voor een vrouwelijke touch. Wanneer je de full on Godinnen look niet helemaal ziet zitten, combineer dan dit shirt met een A-lijn rok. Zo verleg je direct de grens van Griekenland naar Frankrijk.

 

Pasvorm: Model draagt maat XS

Materiaal: 90% polyester, 10% elastane

Lees meer